Conference League

Ο… γκαντέμης Πόουσον στο Μίντιλαντ-ΠΑΟΚ

Ο Άγγλος Γκρεγκ Πόουσον, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ μετρά δύο ήττες στην Ευρώπη, ορίστηκε στο πρώτο ματς με την Μίντιλαντ για το Europa Conference League.

Ο Γκρεγκ Πόουσον ορίστηκε από την UEFA στον πρώτο αγώνα μεταξύ Μίντιλαντ και ΠΑΟΚ για τα νοκ άουτ του Europa Conference League την Πέμπτη. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λι Μπετς, Ίαν Χάσιν και τέταρτος ο Ρόμπερτ Τζόουνς, ενώ στη διοργάνωση δεν υπάρχει VAR.

Με τον 42χρονο Άγγλο ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει άσχημες μνήμες, καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Στις 13 Αυγούστου του 2018 ήταν στο 3-2 από τον Άγιαξ, με τους Ολλανδούς να κερδίζουν τρία πέναλτι (!), ενώ στις 3 Δεκεμβρίου του 2020 ήταν στο 2-1 από την Ομόνοια για το Europa League.

Επίσης, ο Πόουσον ήταν στις 3 Αυγούστου 2017 στο Καμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2 για τα προκριματικά του Europa League. Στις 7 Δεκεμβρίου 2017 ήταν στο Αούστρια Βιέννης-ΑΕΚ 0-0 για τους ομίλους της ίδιας διοργάνωσης. Στις 14 Φεβρουαρίου 2019 ήταν στο Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2 για τους «16» του Europa League. Τέλος, το 2016 είχε «σφυρίξει» στο φιλικό Ελλάδα-Λευκορωσία 0-1.

Φέτος έχει διευθύνει 16 αγώνες της Premier League, ανάμεσα στους οποίους ήταν και οι αναμετρήσεις Άρσεναλ-Τότεναμ (3-1) και Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι (1-0).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x